Кратко представяне

Когато се занимаваме с това, което обичаме, което ни е призвание, което ни изгаря, работата не е работа, а лично удоволствие. За мен това е писането!


Свършеното до сегаКакво предстоиБезплатни разработки

Как го правя?

Професионално и с лекота. И тази лекота и професионализъм си проличават по крайния резултат. Затваряйки очи, думите, смислово обвързани в изречения, които се преливат в граматически и лексикално издържан текст, вършат работата, за която сте ме потърсили.

Писменият изказ, както и устният, разбира се, винаги ще бъдат предизвикателство за хората, които не знаят какво да кажат или напишат. Важно е не само посланието, но и начинът, по който ще бъде отправено.

Винаги и по всяко време можете да изпаднете в ситуация, когато Ви е необходима помощ за подготовката на представителни текстове и преводи. Ако четете тези редове, навярно желаете съдействие. Разстоянието помежду ни е само една крачка - Вашето доверие и смелост да се обърнете за помощ.

  • Курсови работи
  • Дипломни работи
  • Подготовката на документи и проекти
  • SEO копирайтинг, статии за сайтове
  • Преводи от и на английски език
  • Маркетингови послания
  • Анализи на фирмени дейности
  • Редакционна дейност
  • Текстове на песни

Защо го правя?

Поради същата причина, заради която ползвате услугите на сватбения агент, автомонтьора, чакръкчията, лекаря или графичния дизайнер. Те правят това, в което са специалисти. Е, аз също ;)

Когато работата се върши със страст, това си личи. Когато се прави през пръсти, си личи още повече. В свят на непрекъсната динамика, промени и развитие да бъдем нехайни спрямо себе си и обществото е пагубно, недопустимо и недостойно!.


400

Статии


Над 400 статии, написани по изискванията за SEO оптимизация
75

Курсови


Над 75 написани курсови работи за различни учебни заведения в страната
8

Дипломни


Написани 8 дипломни работи за защита на магистърска степен
83

Доволни клиенти


83 доволни клиенти, а броят им продължава да расте

Благодарности

Сърдечни благодарности на Зоран Чойбашич, както и на целия екип от ф-ма "Webnime" - невероятни професионалисти и страхотни приятели, които ми помогнаха да реализирам настоящия сайт, както и да усъвършенствам знанията си, с които днес се гордея. Всички тайни за изработката на безотказно работещ доходоносен сайт, както и за правилната му поддръжка можете да откриете именно при тях!
Благодаря и на рекламно студио "CROPS" за силния старт, който ми дадоха, за възможността да разгърна потенциала си, както и да развия умения и качества, които преди да ги срещна не подозирах, че мога да придобия! Царе на външната и интериорната реклама, както и на печатните рекламни средства! Техните услуги са качествени и са достъпни за всекиго, както и за цялата страна!

Как да ме откриете